۱۴ اسفند ۱۳۹۸، ۱۶:۰۹

در گفتگو با مهر مطرح شد

آموزش از طریق صدا و سیما در راستای عدالت آموزشی است

آموزش از طریق صدا و سیما در راستای عدالت آموزشی است

مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر گفت: ۹۸.۲ درصد مردم کشور به تلویزیون دسترسی دارند و آموزش مکمل از طریق صدا و سیما بهترین راه توسعه عدالت آموزشی در مناطق محروم و روستایی است.

به گزارش خبرنگار مهر، هنوز یک هفته از آغاز پخش برنامه های مکمل آموزشی برای جبران آموزش دروس از طریق شبکه آموزش نمی گذرد اما تقریباً تمام مسئولان آموزش و پرورش از این سخن گفته اند که برای توسعه عدالت آموزشی و دسترسی همه دانش آموزان از تدریس استاندارد این برنامه ها بعد از رفع بحران شیوع کرونا در کشور و بازگشایی مدارس نیز ادامه پیدا می کند. حال سوال این است که چه میزان عدالت آموزشی می تواند از طریق این برنامه ها محقق شود. از آنجایی که بخشی از هدف تحقق عدالت آموزشی دانش آموزان مناطق محروم و روستایی و عشایری هستند، باید دید آیا این دانش آموزان دسترسی کاملی به شبکه آموزش و فرصت مناسبی برای نشستن پای این دروس دارند.

محمدرضا سیفی مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص دسترسی دانش آموزان روستایی و عشایری به برنامه های آموزش مکمل گفت: دفتر توسعه عدالت آموزشی تابع سیاست های آموزش و پرورش است. هر اتفاقی که برای هر دانش آموزی در سطح کشور بی افتد برای این دانش آموزان نیز محقق می شود.

وی ادامه داد: طبق آماری که ما داریم ۹۸.۲ درصد مردم به شبکه های تلویزیونی دسترسی دارند و دسترسی مردم به تلویزیون قطعاً بیش از شبکه های مجازی است. مساله این است که کاری را در آموزش مکمل شروع کرده ایم که یکی از اهدافش روحیه بخشی و امیدآفرینی به مردم است که بدانند روند آموزش ادامه دارد و استقبالی که این دو روز از برنامه ها شده است، بسیار بالاست.

سیفی گفت: ما در دورترین نقاطی که آنتن دهی موبایل ضعیف است و پوشش تلفنی کم است، پوشش تلویزیون را داریم و برای همین این آموزش مکمل دقیقاً در راستای عدالت آموزشی است و در دورترین نقاط و محروم ترین روستاها هم دانش آموزان می توانند از کیفیت بالای معلم ها و تدریس بهره ببرند. ما در بازدیدهای خود به کپرهایی رفتیم که هیچی امکانات نداشتند اما تلویزیون را داشته اند.

وی در ادامه درباره اطلاع رسانی برای مناطق محروم و روستایی و عشایری که بتوانند از برنامه های آموزش مکمل بهره ببرند، گفت: ما اطلاع رسانی را منطقه به منطقه انجام داده ایم و باز هم ادامه خواهیم داد. بخشی از اطلاع رسانی هم توسط خود معلم ها صورت می گیرد.

وی بیان کرد: در ادامه نقش استان ها نیز در این برنامه دیده می شود و در بستر امن فضای مجازی نیز مدرسه تشکیل خواهد شد ولی فراگیری تلویزیون قطعاً بیشتر است.

مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر که زیر مجموعه آموزش ابتدایی فعالیت می کند در ادامه با اشاره به اینکه قرار است به مرور ساعات درسی دوره ابتدایی دو برابر شود، گفت: هدف این است که یک آموزش خانواده محور داشته باشیم.

کد خبر 4870259

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha